Välkommen till ÅÅ Tak och Plåt! 


Med 15 års erfarenhet inom plåtslageri och takläggning är vi stolta över att erbjuda dig en kvalitetsupplevelse när det kommer till ditt nya tak. Här är några anledningar till varför du bör välja oss som din helhetsleverantör:

  1. Expertis och Mångsidighet: Vår grundare, Ted Åström Åberg, har en gedigen bakgrund inom branschen. Han har inte bara specialiserat sig på plåtslageri utan även på snickeriarbeten och takläggning. Detta gör oss till en unik aktör som kan hantera hela spektrumet av takprojekt. Oavsett om det handlar om ett traditionellt tegeltak, ett modernt plåttak eller något annat, så har vi kompetensen att leverera.

  2. Kvalitet och Hållbarhet: Vi använder oss av de bästa materialen och teknikerna för att säkerställa att ditt tak är både snyggt och hållbart. Våra tak är inte bara en skyddande barriär mot väder och vind, de är också en investering i ditt hem.

  3. Personlig Service: Vi förstår att varje takprojekt är unikt. Därför tar vi oss tid att lyssna på dina önskemål och behov. Vi skräddarsyr lösningar som passar just dig och ditt hus.

  4. Helhetslösningar: Vi erbjuder inte bara takläggning, utan även undertak och läkt. Detta innebär att du kan få hela jobbet gjort av samma pålitliga team. Du slipper krångla med flera olika entreprenörer – vi tar hand om allt.

  5. Referenser och Nöjda Kunder: Vårt rykte talar för sig självt. Vi har genom åren byggt upp en lojal kundkrets som rekommenderar oss till vänner och familj. Läs gärna våra recensioner och ta kontakt med några av våra tidigare kunder för att höra om deras erfarenheter.

Så om du letar efter en pålitlig helhetsleverantör för ditt nya tak, tveka inte att kontakta oss på ÅÅ Tak och Plåt. Vi ser fram emot att göra ditt takprojekt till en smidig och positiv upplevelse! 

ÅÅ Tak & Plåt AB | Valhallagatan 23, 598 39 Vimmerby | Telefon: 073-5015394

Våra ledord
  • Expertis och Mångsidighet
  • Kvalitet och Hållbarhet
  • Personlig Service
  • Helhetslösningar
  • Referenser och Nöjda Kunder